Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Sreda 01.10.2014.
05:35
N. Jokić - Vesti A
Ugledni američki sajt "Nejšn" objavio je istraživanje novinara Li Fanga o tome ko su ljudi koji se bez prestanka pojavljuju na svim velikim američkim televizijama držeći zapaljive, ratoborne govore. (The Nation "Who's Paying the Pro-War Pundits?")
Sreda 01.10.2014.05:50
Sotone uvjek zasnivaju svoju sreću na tuđoj nesreći i svoju dobit na tuđoj šteti. Sad se vodi rat između antihrista i džihadista, više je u pravu ona strana koja ima manju podršku u ovom izopačenom svjetu. Božiji Zakon i svjetski moral razlikuju se ko nebo i zemlja.
Sreda 01.10.2014.11:26
PUTIN JE STREPTOMICIN ZA NJIH, PRED NJIM STOJE KAO ĐAČAD I IZIGRAVAJU MORALISTE!!! Oni ne zagovaraju ratove, ili bar ne one u kojima će učestvovati dvije strane! Oni samo otimaju dobra od malih i vojno nemoćnih država, pljačkaju ih na očigled svijeta i to pod lažnim izgovorom, hemijsko oružje itd.itd.! Zašto ne zaustave Rusiju, uzela je Krim Ukrajini i još ogroman dio jugoistoka te Zemlje, a uz to im ne dozvoljavaju da sruše Asada Bašara?! Zato što se sa Rusima ne može tako kao sa Libijom, Irakom i tim Zemljama koje ratuju lukom i strijelom protiv NATO alijanse!!! Rus bi im kuću zapalio za manje od 24časa i pretvorio ih u gomilu merda!!! KUKAVICE SU VELIKE I ZLIKOVCI TI AMERIKANCI!
Sreda 01.10.2014.05:58
Шта очекивати од монструозне америке? Свет није видео веће кукавице од њих.Нападају увек мале и слабе државе.Лобирају само за такве сукобе од којих имају било какве користи.За њих не постоји демократија коју заговарају.По њиховим вредностима само они на овој планети имају право на живот. Боже драги учини овој држави исто оно што се десило Римском царству!!!
Sreda 01.10.2014.07:00
НАЦИСТИЧКУ ВАМ М . . . . ЈЕ . . . ПОБЕДИЋЕ ВАС СЛОБОДАН СВЕТ КОЈИ РАЗМИШЉА СВОЈОМ ГЛАВОМ ЖИВЕЛА СРБИЈА
Sreda 01.10.2014.10:43
kako se usudjujes? Vi pricate o nekim principima...rodjeni kum ubio Karadjirdja, ubili ste Kralja, ubiki ste premijera, 100 godina krivite druge...tesko vama!
Sreda 01.10.2014.07:31
Није чудо што га је Форбс означио као најмоћнију особу на свету! Путин на првом месту штити националне интересе Русије, па онда размишља о другим проблемима.Управо то је кост у грлу владарима света, јер моћан Путин и моћна Русија су на путу њихове апсолутне доминације.Вође држава треба да обрате пажњу на савет Владимира Путина. И не само вође, већ и сваки грађанин треба да обрати пажњу на његов савет.Руски председник Владимир Путин се 4. августа 2013. године обратио Думи (руском парламенту) и одржао говор о тензијама међу мањинама у Русији.
Sreda 01.10.2014.07:32
Добро обратите пажњу, ово је говор којим је послао поруку владрима света, да ће Русија за њих бити неосвојива тврђава.У Русији се живи на руски начин. Све мањине, одакле год да долазе, ако желе да живе у Русији, да једу и раде у Русији, морају да причају руски и поштују руске законе.Ако преферирају шеријатски закон и желе да живе као муслимани, онда их саветујем да иду тамо где је то државни закон.Русији не требају муслиманске мањине. Мањинама треба Русија, и нећемо им обезбедити специјалне привилегије, нити мењати наше законе како бисмо удовољили њиховим жељама, без обзира колико гласно вичу ‘дискриминација’.
Sreda 01.10.2014.07:34
Нећемо толерисати непоштовање руске културе.Треба да учимо од самоубистава држава попут Америке, Енглеске, Холандије и Француске ако желимо да преживимо као нација.Муслимани преузимају те државе, али неће преузети Русију.Руски обичаји и традиције нису компатибилни са недостатком културе нити са примитивним начинима шеријатског закона и муслимана.Када ово часно законодавно тело размишља о креирању нових закона, прво се узимају у обзир руски национални интереси, а не муслимански јер муслиманске мањине нису Руси.Политичари у Думи су Путину аплаудирали стојећи пуних пет минута.
Sreda 01.10.2014.11:45
Rusija otkrila najvece nalaziste nafte na svetu na arktiku i uveliko rasporedjuje vojne trupe kaka bi ga zastitila od lopovskih zemalja, pametno.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)